Gyldendal > Barn og ungdom > 9-13 år > Gregor i Underlandet

Skriv ut denne siden
Gregor i Underlandet

Høyoppløst bilde

Forfatter: Suzanne Collins
Oversetter: Jørn Roeim
Utgivelsesår: 2013
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205431393

Gregor i Underlandet

Underland-krøniken I

Suzanne Collins

Fra Dødslekene til en ukjent verden under New York. Ny fantasyserie av Suzanne Collins. Spenning, grøss og humor i herlig blanding.
Pris: 279,-

Elleve år gamle Gregor og lillesøsteren Boots bor i en leiegård i New York. En dag han skal passe Boots, forsvinner hun gjennom en åpning i vaskekjelleren. Gregor kaster seg etter og faller ... og faller. Til slutt havner han i det mørke Underlandet, en verden befolket av enorme edderkopper, flaggermus, kakerlakker, rotter og bleke mennesker med lilla øyne. En verden som, viser det seg, bare har ventet på at søskenparet skal komme. Gregor er nemlig omtalt som kriger i en gammel profeti, og Boots er prinsessen alle kakerlakkene tilber. I det mørke, fremmede landet råder fiendskap mellom innbyggerne. En krig er nært forestående. Underlandets skjebne hviler i søsknenes hender, men Gregor har bare ett ønske: Å komme seg hjem igjen. Men da han får vite at den forsvunne pappaen sitter fengslet der nede, skjønner han at han må bli og kjempe. Det han ikke vet, er at denne kampen skal komme til å forandre både ham og Underlandet for bestandig.

Gregor i Underlandet er den første bok av fem i den fantastiske fantasyserien UNDERLAND-KRØNIKEN - Dødslekene-forfatter Suzanne Collins debutroman.

Inngår i serien Underland-krøniken.  

Les anmeldelser


De som kjøpte denne kjøpte også