","name":"Kommunikasjon, = HO","numberOfPages":296,"offers":{"@type":"Offer","price":"629"},"workExample":{"@type":"Book","isbn":"9788205482746","inLanguage":"nob","bookEdition":"3nd Edition","bookFormat":"https://schema.org/Paperback"}}}
Kommunikasjon, = HO Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2016
296 sider
3. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205482746

Kommunikasjon, = HO

Vg1 Helse- og oppvekstfag

Agnes Brønstad, Marit Volden, Nora Frydendal Hoem, Bente Vetland
Samspillet mellom yrkesutøveren og hver enkelt bruker uavhengig av alder, kultur, livsførsel eller funksjonsnivå, går som en rød tråd gjennom kapitlene.
Pris 629,00
Utsolgt

Boka gi en innføring i viktige temaer som kommunikasjon, sosial kompetanse, etikk og empati. Den belyser hvor viktig det er at yrkesutøvere er bevisst sine egne holdninger og verdier, væremåte og egen atferd overfor brukerne. Å ha respekt for alle mennesker og forstå hvordan vi kan håndtere ulike konflikter, er en viktig forutsetning. Ved å jobbe med spørsmål omkring holdninger, verdier og menneskesyn, gis elevene mulighet til refleksjon og etisk bevissthet.

Boka Kommunikasjon er skrevet for det felles programfaget Kommunikasjon og samhandling. 

=HO-serien består av 3 bøker, ett for hver av programfagene. =HO er oversiktlig, følger elevene steg for steg, er praksisrettet og full av eksempler og oppgaver.

=HO-serien kommer også som Smartbok – en digital utgave av lærebøkene.

Bla i boka: 

Her kan du bla i utdrag fra boka Kommunikasjon =HO (Kap 1, 4 og 7).