","name":"Kommunikasjon, = HO","numberOfPages":296,"offers":{"@type":"Offer","price":"629"},"workExample":{"@type":"Book","isbn":"9788205482753","inLanguage":"nno","bookEdition":"3nd Edition","bookFormat":"https://schema.org/Paperback"}}}
Kommunikasjon, = HO Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2016
296 sider
3. utgave
Nynorsk
ISBN/EAN: 9788205482753

Kommunikasjon, = HO

Vg1 Helse- og oppvekstfag

Samspillet mellom yrkesutøveren og hver enkelt bruker uavhengig av alder, kultur, livsførsel eller funksjonsnivå, går som en rød tråd gjennom kapitlene.
Pris 629,00

Boka gi en innføring i viktige temaer som kommunikasjon, sosial kompetanse, etikk og empati. Den belyser hvor viktig det er at yrkesutøvere er bevisst sine egne holdninger og verdier, væremåte og egen atferd overfor brukerne. Å ha respekt for alle mennesker og forstå hvordan vi kan håndtere ulike konflikter, er en viktig forutsetning. Ved å jobbe med spørsmål omkring holdninger, verdier og menneskesyn, gis elevene mulighet til refleksjon og etisk bevissthet.

Boka Kommunikasjon er skrevet for det felles programfaget Kommunikasjon og samhandling. 

=HO-serien består av 3 bøker, ett for hver av programfagene. =HO er oversiktlig, følger elevene steg for steg, er praksisrettet og full av eksempler og oppgaver.

=HO-serien kommer også som Smartbok – en digital utgave av lærebøkene.