Enter på vei inn i Skolestudio

Denne høsten jobber vi kontinuerlig med å skape alt innholdet til Enter i Skolestudio. Enter 8 er komplett og snart følger også Enter 9, Enter 10 og Basic Skills. Følg med for en spennende høst med Enter Skolestudio i Fagfornyelsen.

I Enter Skolestudio skal elevene oppleve gleden ved å, utforske og samarbeide. Du vil derfor finne et stort utvalg ressurser som bidrar til at elevene på ulike måter får arbeide med lesing, skriving og muntlighet i fellesskap med andre og individuelt.  

Enter 8 i Skolestudio ble som planlagt klar til skolestart. Her finner du alt innholdet fra boka, beriket med alle funksjonalitetene Skolestudio tilbyr. 

----

Vil du ta en titt på Enter Skolestudio? Logg deg gjerne inn med Feide-brukeren din.  

----

What Makes A Hero

Stadig utvikling  

Neste steg er 9. trinn. I disse dager er vi i full gang med å produsere innhold fra Enter 9 og her vil alt innhold være klart i løpet av høsten. Vi arbeider også parallelt Enter 8-10 Basic Skills, elevenes egne redskapsbok og denne vil du finne i Skolestudio i løpet av skoleåret.  

Enter 10 papirbok kommer i februar 2021, men allerede før jul vil du nok kunne finne innhold fra noen kapitler fra boka i Skolestudio. Følg med!   

Skolestudio-teamet jobber iherdig med å få på plass alt innholdet og i løpet av 20201 vil Enter Skolestudio være komplett. Vi gleder oss til å høre hva du og elevene dine synes.  

Visste du at lærerlisensen er gratis hele skoleåret?  

Som lærer kan du benytte deg av Skolestudio hele dette skoleåret helt gratis. Som lærer kan du være din egen redaktør. Du kan legge til, slette eller endre innhold til din egen plan. Her finner du også andre nyttige ressurser som lærerveiledningen og forslag til årsplaner. 

Tilpass Opplegg

Tverrfaglie Temaer Enter

Tverrfaglig arbeid står sentralt i fagfornyelsen, også i Skolestudio. Gjennom å sette innhold fra Enter sammen med andre av Gyldendals læremidler, eller med innhold du har laget selv, blir det enklere å arbeide tverrfaglig og, å se sammenhengen mellom fagene. 

Lurer du på noe angående skolestudio, vil du og kollegaene dine ha en innføring i Skolestudio? Møter dere gjerne digitalt og svarer på det dere lurer på. Ikke nøl med å ta kontakt.

Enter

Engelsk 8-10

Ny utgave av Enter tar vare på det beste fra tidligere utgave, samtidig som det gjøres endringer i tråd med fagfornyelsen. Bruken av nye innfallsvinkler lar elevene oppleve gleden av å utforske og bruke det engelske språket, i og utenfor klasserommet.

 

Les mer

Enter Epost1 Mockup

Relaterte artikler

Webinar: Enter

Webinar: Enter

Her kan du se det siste webinaret om hvordan Enter er bygget opp og Enter Skolestudio
Enter i Skolestudio

Enter i Skolestudio

Fra skolestart 2020 vil Enter bli en del av ­Skolestudio, vårt nye ­digitale læringsmiljø. 
Enter i ny utgave

Enter i ny utgave

Ny utgave av Enter tar vare på det beste fra tidligere utgave, samtidig som det gjøres endringer i tråd med...
Halloween Activity

Halloween Activity

Halloween er rett rundt hjørne. Hva er da bedre enn en spennende og litt skummel novelle?
Plagiarism or not?

Plagiarism or not?

I disse tentamens- og eksamenstider er det lurt å ta en runde med elevene på kildebruk.