5 grunner til å velge nye Perspektiver

Skal skolen din velge nye læremidler for historiefaget på videregående? Lurer du på hva du skal velge? Perspektiver er historieverket som kombinerer god historiefaglig formidling med et økt fokus på elevens læring. Denne våren kommer Perspektiver i ny utgave, tilpasset ny læreplan. Her får du fem grunner til hvorfor du bør velge nye Perspektiver!

Å vite hva som skiller de ulike læreverkene fra hverandre, kan være en utfordring når man skal velge nye læremidler. Vi håper denne listen kan gi deg mange gode grunner til at du og din skole bør velge Perspektiver til deres yrkesfagelever.

1. Visuell

Fotografier, kunstreproduksjoner, kart og tabeller gjør verket visuelt og mangfoldig.

2. Elevnær 

Kurs og oppgaver hjelper elevene steg for steg gjennom arbeidet med ferdighetene i faget. 

3. Didaktisk 

En rekke nye innfallsvinkler du som lærer kan benytte deg av i undervisningen. 

4. Oppgaver i mange kategorier 

For å ytterligere tilpasse verket til ny læreplan, har vi nyskrevet alle oppgavene og også laget flere oppgavekategorier mer i tråd med de nye kjerneelementene i faget. 

5. Bedre integrert med nettressursene 

Vi vet at digitale tilleggsressurser i historiefaget er viktig og i løpet av året vil vi samle alle elev- og lærerressursene til Perspektiver i Skolestudio, Gyldendals digitale læringsmiljø.

---

Ønsker du å vurdere nye Perspektiver? Her kan du bla i bøkene digitalt.

--- 

Perspektiver

Historie Vg2/Vg3

Perspektiver er et læreverk i historie for Vg2/Vg3 som kombinerer god historiefaglig formidling med et økt fokus på elevens læring.

Denne våren kommer Perspektiver i ny utgave, tilpasset ny læreplan.

 

Les mer

Mockup Bok+Ipad 2021 Kvadrat Perspektiver