Guide

Kom i gang med Mønster Smart Øving

Her får du en trinn-for-trinn guide for hvordan lærer og elev logger inn og kommer i gang med Mønster Smart Øving.

Gå til Mønster Smart Øving

Lærer

1

For å komme i gang med Mønster Smart Øving går du til https://www.skolestudio.no og logger inn med din Feide-bruker.

Logginn Feide

Du aktiverer din tilgang ved å trykke på Mønster Smart Øving-flisa. Du får da opp en dialogboks og kan trykke på Aktiver lærerlisens. Du har nå tilgang og kommer inn i produktet. 

Mønster Smart Øving Skolestudio

Neste gang du skal logge inn i Mønster Smart Øving kan du gjøre det via Mønster Smart Øving-flisa i Skolestudio eller gå rett til www.mønster.smartøving.no

2

Ved første innlogging får du muligheten til å sette i gang din læringsgruppe. Her får du oversikt over dine tildelte Feide-grupper og kan sette i gang klassens arbeid. 

Du velger først en gruppe fra nedtrekksmenyen og deretter trinn.

 

Microsoftteams Image (46)

 

3

Når du har aktivert din klasse vil du se antall elever i klassen i sidemenyen til høyre. Hvis du ikke ser alle dine elever kan det være fordi de ikke har logget inn. Elevene vil dukke opp på listen først etter de har logget inn første gang. 

06 A╠Èpne Innhold

01 Klasseoversikt

02 Elevoversikt

 

Elev

1

For å sette elevene i gang må de ha fått tildelt en lisens fra skolens lisensadministrator. Kontakt din lisensadministrator dersom du er usikker på om elevene dine har fått tilgang. 

Elevene kan alternativt aktivere en prøvelisens ved å gå til http://skolestudio.no og klikke på Mønster Smart Øving-flisa. De vil da få opp en dialogboks som gir dem mulighet til å starte en prøvelisens.

Mønster Smart Øving Skolestudio

2

Når læreren har satt i gang en læringsgruppe vil elevene komme rett inn til sin første oppgave og kan starte arbeidet umiddelbart. Hvis læringsgruppen ikke er satt i gang, vil ikke eleven få oppgaver.

10 Oppgaver

Vil du vite mer?

Her finner du flere ressurser om Mønster Smart Øving:

Lærerveiledning

Bestill lisens

Slik aktiverer du lisenser