Digitalt læringsmiljø

Multi i Skolestudio

Fra skolestart 2020 vil Multi bli en del av ­Skolestudio, vårt nye ­digitale læringsmiljø. Du velger selv om du vil kombinere bøker med Skolestudio ­eller velge en heldigital løsning i takt med våre trinnvise utgivelser til fagfornyelsen.

Prøv Skolestudio

I Multi Skolestudio skal elevene tilegne seg fagkunnskaper, produsere, utforske og samarbeide. Her finner du innholdet i Multi Elevbok i en interaktiv versjon, sammen med andre nye læringsressurser og etter hvert noe av innholdet som tidligere var en del av Multi Lærerrom, Smart Tavle, Nettoppgaver og Kopiark.

I Multi Skolestudio er det laget konkrete undervisningsforløp time for time. Disse kan du som lærer enkelt redigere og tilpasse din egen undervisning. Du kan flytte og slette, og du kan legge til innhold som du har laget selv, for eksempel filmer, bilder og egne undervisningsopplegg. Det er også lett å sende ulike undervisningsforløp til ulike grupper eller elever.

Multi1a 2
 
Multi1a 1

I Multi Skolestudio får du informasjon om hvordan dine elever jobber og presterer. Elevene kan også gå inn i Multi Smart Øving via Skolestudio.

Fra skolestart 2020 vil det være time for time-forslag til 1., 2. og 3. trinn. Øvrig innhold kommer i takt med verkets utgivelsesplan, og Multi Skolestudio vil kontinuerlig fylles med innhold.

____

FILM: En rask innføring i funksjoner og innhold i Skolestudio

Prøv Skolestudio

Bli med inn i Skolestudio - og se hvordan vårt nye digitale læringsmiljø tar form.

Fra skolestart kan du:

  • Søke på tvers av fag og trinn
  • Dele læringsmoduler med kollegaer på din skole
  • Endre og gjøre tilpasninger på innholdet
  • Finne eksempler på innhold i alle fag
  • Finne aktuelt og tverrfaglig innhold
  • Differensiere innhold til hver enkelt elev
  • Se hva eleven har gjort i Skolestudio

Prøv skolestudio

(PS: Du må logge inn med din Feide-bruker)

Skolestudio Grå

For flere nyttige filmer og instruksjonvideoer: Sjekk ut Gyldendal FagtidRelaterte artikler