Digitalt læringsmiljø

Multi i Skolestudio

Multi er en del av ­Skolestudio, vårt nye ­digitale læringsmiljø. Du velger selv om du vil kombinere lærebøker med Skolestudio ­eller velge en heldigital løsning.

Prøv Skolestudio

Se opptak av siste webinar: Multi og Skolestudio

I dette webinaret får du presentert den nye utgaven av Multi, Gyldendals læreverk i matematikk for 1.–7. trinn.

Du møter forfatter Mona Røsseland som vil snakke om hva som er tanken bak den nye og reviderte utgaven av læreverket. Du får også gode tips til hvordan du kan bruke Multi i din undervisning. Digitalpedagog Tove Torvund vil vise deg hvordan Multi ser ut og virker i Skolestudio, et digitalt læringsmiljø for Fagfornyelsen.

I Multi Skolestudio skal elevene tilegne seg fagkunnskaper, produsere, utforske og samarbeide. Her finner du innholdet i Multi Elevbok i en interaktiv versjon, sammen med andre nye læringsressurser og etter hvert noe av innholdet som tidligere var en del av Multi Lærerrom, Smart Tavle, Nettoppgaver og Kopiark.

I Multi Skolestudio er det laget konkrete undervisningsforløp time for time. Disse kan du som lærer enkelt redigere og tilpasse din egen undervisning. Du kan flytte og slette, og du kan legge til innhold som du har laget selv, for eksempel filmer, bilder og egne undervisningsopplegg. Det er også lett å sende ulike undervisningsforløp til ulike grupper eller elever.

Multi1a 2

I Multi Skolestudio får du informasjon om hvordan dine elever jobber og presterer. Elevene kan også gå inn i Multi Smart Øving via Skolestudio.

Fra skolestart 2020 vil det være time for time-forslag til 1., 2. og 3. trinn. Øvrig innhold kommer i takt med verkets utgivelsesplan, og Multi Skolestudio vil kontinuerlig fylles med innhold.

Se komplett lærerveiledning i Skolestudio her

____

FILM: En rask innføring i funksjoner og innhold i Skolestudio

Prøv Skolestudio

I skoleåret 2020-21 kan du som lærer benytte deg av all funksjonalitet og alt innhold i Skolestudio helt kostnadsfritt. Elevene kan få 30 dagers gratis prøvetilgang. De aktiverer prøvelisens etter å ha logget inn.

Du kan:

  • Søke på tvers av fag og trinn
  • Dele læringsmoduler med kollegaer på din skole
  • Endre og gjøre tilpasninger på innholdet
  • Finne eksempler på innhold i alle fag
  • Finne aktuelt og tverrfaglig innhold
  • Differensiere innhold til hver enkelt elev
  • Se hva eleven har gjort i Skolestudio

Prøv skolestudio

(PS: Du må logge inn med din Feide-bruker)

Skolestudio Grå

For flere nyttige filmer og instruksjonvideoer: Sjekk ut Gyldendal FagtidRelaterte artikler