Perspektiver kommer i ny utgave våren 2021!

Vi er i full gang med å revidere historieverket vårt, Perspektiver, og den nye utgaven er klar i april 2021. Verket vil selvsagt være tilpasset ny læreplan.

Hva kjennetegner historieverket Perspektiver?

Også i den reviderte utgaven av Perspektiver ønsker vi å kombinere god historiefaglig formidling med et økt fokus på elevens læring. For å ytterligere tilpasse verket til ny læreplan, har vi nyskrevet alle oppgavene og også laget flere oppgavekategorier mer i tråd med de nye kjerneelementene i faget. Vi har også slanket verket betydelig.  

Fra forrige utgave har vi selvfølgelig tatt med oss disse verdiene videre for nye Perspektiver:

  • Visuell: Fotografier, kunstreproduksjoner, kart og tabeller gjør verket visuelt og mangfoldig.
  • Elevnær: Kurs og oppgaver hjelper elevene steg for steg gjennom arbeidet med ferdighetene i faget.
  • Didaktisk: En rekke nye innfallsvinkler du som lærer kan benytte deg av i undervisningen.

----

Lyst på et digitalt skolebesøk på nyåret? Ta kontakt med oss på perspektiver@gyldendal.no.

----

Bedre integrert med nettressursene

Perspektiver har i dag både en ressursbank, en egen kildepakke og som kjent en meget populær blogg, nemlig Perspektivers historieblogg. Vi vet at digitale tilleggsressurser i historiefaget er viktig, og for å gjøre disse enda mer oversiktlig, vil vi nå samle alle ressursene i Gyldendals digitale læringsmiljø, Skolestudio. Du vil fortsatt ha tilgang til alle de kjente ressursene, i tillegg til at vi produserer en rekke nye - og alt vil være samlet i en gratis Bokstøtte. I Skolestudio vil du også finne Smart Bok, den digitale utgaven av papirboka.

Med alle digitale læremidler samlet på et sted i Skolestudio, kan du selv velge hvor digital du ønsker å være i historiefaget.

 

Perspektiver

Historie Vg2/Vg3 SF

Perspektiver er et læreverk i historie for Vg2/Vg3 og påbygging som kombinerer god historiefaglig formidling med et økt fokus på elevens læring.

 

Les mer om Perspektiver

Bokomslag Mal Perspektiver