Påskeaktiviteter for hele familien

Snart påske! Her får du tips til bøker som kan gjøre påsken enda litt bedre.

Påskegøy for små og store

Fam Irvoll

Fargelegging, kreative oppgaver og masse gøy!

Finn fem feil! Hvor har påskeharen gjemt seg? Og hvem vinner lottoen med brikker du har fargelagt selv? Disse og mange flere morsomme oppgaver finner du i påskens herligste aktivitetsbok for barn i alle aldre – perfekt for hytteturen, påskeferien, eller bare peiskosen hjemme. Her kan du kose deg med kreative og oppfinnsomme aktiviteter; alt fra fargeleggingsoppgaver til hobbyprosjekter – i én bok

LES MER

Påskegøy

Jubeldrøm & Balubasøm

Ane Sund og Ida Gravdal

Jubel og Baluba er tilbake! 

Jubel & Balubas første sybok tok markedet med storm, og endelig kommer oppfølgeren! Denne gangen har de i tillegg til modeller i kjent Jubel & Baluba-stil beveget seg inn i en verden av faste stoffer og symønstre tilpasset disse. Her får du en god blanding av kule klær i elastiske stoffer og nostalgiske og romantiske modeller i faste bomullsstoffer. 

Jubeldrøm & Balubasøm inneholder over 35 ulike modeller i størrelse 50–170. Boken passer for deg som er helt ny i syverdenen, godt kjent eller et sted midt imellom. Modellene strekker seg fra de helt enkle til de mer detaljerte, med gode arbeidsbeskrivelser og en syskole med bildeforklaringer. Mønsterark i full størrelse følger selvfølgelig med.

 

LES MER OG BLA I BOKA

Jubledrøm

Mine strikkede favoritter

Sidsel J. Høivik

Strikkedesigner Sidsel J. Høivik er endelig tilbake!

Med Mine strikkede favoritter er Sidsel igjen på banen med sine fargerike og feminine strikkedesign. Modellene er tuftet på norsk tradisjonsstrikk, gjerne i kombinasjon med teknikker som hekling og broderi – alt satt sammen i en frodig miks der knapper, perler og paljetter ofte setter kronen på verket. I denne boken har Sidsel samlet et knippe av sine mest populære modeller, noen av dem i nye versjoner, i tillegg til flere nye design. Du finner over 20 oppskrifter til dame på praktfulle jakker, gensere, pulsvarmere, lue og hals.

 

LES MER OG BLA I BOKA

Mine Strikkede Favoritter

Et glutenfritt kjøkken

Monica J. Hellmann

"Jeg håper denne boka vil være til glede, inspirasjon og hjelp for deg som må eller ønsker å leve glutenfritt. Ta en titt og prøv alt det deilige glutenfrie som du, familie og venner nå kan lage og kose dere med! Boken er full av fantastisk hjemmebakst. Har du lyst til å bake ditt eget brød, finner du oppskrifter på grytebrød, surdeigsbrød og bakst etter Tangzhong-metoden, i tillegg til vanlig gjærbakst. La deg friste av de beste bollene, smuldrekake og saftige formkaker, lekker sjokoladekake og brownies, og ikke minst hamburgerbrød, frokostgrøter og granola. Mellom disse permene får du rett og slett alle oppskriftene du trenger i ditt glutenfrie kjøkken. Jeg har utviklet mesteparten av disse oppskriftene selv og testet dem grundig – slik at du kan oppnå et fristende og velsmakende resultat".
Glutenfritt

Perlefeber

50 morsomme oppskrifter og ideer

Hele Norge perler!

Det store spørsmålet er alltid: «Hva skal vi perle? I dette aktivitetsheftet får du over 50 perlemønster og ideer. Lag alt fra dyr og eventyrfigurer til biler, skjeletter og deilige kaker. Du får i tillegg flere ideer til hva du kan bruke perlekunstverkene dine til.

Alt du trenger er perler, perlebrett, bakepapir, et strykejern – og Perlefeber-heftet, så kan barna perle i timevis.

 

LES MER

9788205547896 300Dpi