Podkast

Finn din nye favorittpodkast!

Kriminelt

En podkast om krimbøker 

Bli bedre kjent med noen av de største og beste krimforfatterne vi har, og lær mer om deres skrivemetode, liv og litterære univers.


Sinnrik

En podkast med og for psykologer

Hør dyktige kolleger snakke om vanlige utfordringer i psykologarbeidet, metoder for fagutvikling og forskning. Alltid med mål om å gjøre din arbeidshverdag enklere og mer interessant.


Fagbokpodden

Lytt og lær med våre faglige podkaster


Flygelet i myra

En av Gyldendals legendariske forleggere, Gordon Hølmebakk, har sagt at det å skrive en roman er hardt arbeid, og kan sammenlignes med å dra et flygel opp av ei myr.

I denne podkastserien snakker Kyrre Andreassen om skrivearbeidet med av de sterkeste stemmene i norsk samtidslitteratur. Hvordan jobber de? Hva slags forhold har de til håndverket? Sitter de og glaner i veggen og venter på inspirasjon? Hvorfor prøver de igjen når prosjekter har gått i søpla?


Under krigen

Ingen forble uberørt. Vanlige folk ble stilt overfor fryktelige valg. Familier ble splittet, venner endte opp som fiender. 

Forfatter Ingar Sletten Kolloen har skrevet den store fortellingen om menneskene som levde under krigen i Norge, Vi må ikke falle. Hør ham selv fortelle om noen sentrale hendelser under krigen.


Helsesnakk

Er du opptatt av helse, kosthold og et godt liv?

Podkasten Helsesnakk er laget av Gyldendals redaktører og aktuelle forfattere, og fokuserer på det som smaker godt og gjør godt.