Salto i Skolestudio

Fra skolestart 2020 vil Salto bli en del av ­Skolestudio, vårt nye ­digitale læringsmiljø. 

I Salto Skolestudio skal elevene oppleve gleden ved å produsere, utforske og samarbeide. Du vil derfor finne et stort utvalg ressurser som bidrar til at elevene på ulike måter får arbeide med lesing, skriving og muntlighet i fellesskap med andre og individuelt. Som lærer kan du sette sammen innhold på tvers av fag og trinn.

Innholdet i Salto Skolestudio publiseres i takt med læreverkets utgivelsesplan. Kommende skoleår vil Salto 1, Salto 2 og Salto 5 være å finne i Skolestudio.

Tilpass til den enkelte elev

I Skolestudio fins et stort utvalg av skreddersydde og fleksible læringsressurser tiltenkt et mangfold av elever. Som lærer kan du bruke det du mener er hensiktsmessig i møte med din elevgruppe, og på den måten sikre best mulig læringsutbyttet for gruppen og for enkeltelever. 

Gi læreren fleksibilitet

De foreslåtte læringsstiene, eller læringsmodulene du finner i Skolestudio kan enkelt redigeres og tilpasses din egen elevgruppe. Du kan flytte, slette eller legge til ulike læringsmoduler. Du kan også legge til filmer, bilder og opplegg du har laget selv. 

Rikt og relevant innhold

I Skolestudio finner du innhold som engasjere elevene og legger til rette for tverrfaglig arbeid. Du kan søke frem innhold på tvers av fag og på den måten enkelt sette sammen innhold fra Salto med innhold fra andre læremidler fra Gyldendal.

 

PRØV SKOLESTUDIO HER!

 

Dette er Salto

Opplev leselyst og skriveglede med Salto. Et rikt tekstutvalg gir mange muligheter for felles samtaler, utforsking og differensiering.  

  • Lesing, skriving og språk i en felles kontekst 
  • Nivådelte tekster og oppgaver innenfor samme tema 
  • Lesestrategiene SALTO utvikler leseforståelsen 
  • Saltos egen skriveskole fremmer kreativitet og progresjon 

Les mer om Salto

Læreverk Mockup Salto (1)

Relaterte artikler

Salto møter fagfornyelsen!

Salto møter fagfornyelsen!

Hva blir nytt i norskundervisningen? Les intervju med redaktørene for Salto, Åse Ulltveit-Moe Norrud og Cathrin...