Salto i Skolestudio

Skolestudio er Gyldendals digitale læringsmiljø.

Salto 1-7 Fagrom er en del av Skolestudio, vårt digitale læringsmiljø utviklet til Kunnskapsløftet 2020.

Heldekkende

Fagrom i Skolestudio er en digital versjon av læreverket. Læringsinnholdet i fagrommene baserer seg på samme manus som bøkene, men er transformert og tilpasset det digitale formatet. Våre Fagrom er heldekkende og tilbyr innhold og funksjonalitet som gjør at lærere og elever har digitalt læringsinnhold med høy kvalitet som er et fullverdig alternativ til bøkene. Du velger selv om du vil kombinere bøker med Skolestudio, eller benytte en heldigital løsning.

I Salto Fagrom er det stort fokus på den aktive eleven. Et rikt tekstutvalg, tverrfaglige temaer, aktuell barnelitteratur og varierte oppgaver legger til rette for samhandling, utforsking og kritisk tenkning. Elevene arbeider med forskjellige temaer ut fra ulike innfallsvinkler, noe som bidrar til progresjon og dybdelæring. 

Som lærer får du i Salto Fagrom forslag til undervisningopplegg og lærerveiledning med tips til gjennomføring av undervisning, tilpasset opplæring, flere aktiviteter og underveisvurdering. Her finner du også interaktiv tavle med tegneverktøy og ulike konkreter.

I Salto Skolestudio skal elevene oppleve gleden ved å produsere, utforske og samarbeide. Du vil derfor finne et stort utvalg ressurser som bidrar til at elevene på ulike måter får arbeide med lesing, skriving og muntlighet i fellesskap med andre og individuelt. Som lærer kan du sette sammen innhold på tvers av fag og trinn.

Introduksjonsfilmer om Salto i Skolestudio

Prøv Skolestudio her

Dette er Salto

Opplev leselyst og skriveglede med Salto. Et rikt tekstutvalg gir mange muligheter for felles samtaler, utforsking og differensiering.  

  • Lesing, skriving og språk i en felles kontekst 
  • Nivådelte tekster og oppgaver innenfor samme tema 
  • Lesestrategiene SALTO utvikler leseforståelsen 
  • Saltos egen skriveskole fremmer kreativitet og progresjon 

Les mer om Salto

Læreverk Mockup Salto (1)

Relaterte artikler

Salto møter fagfornyelsen!

Salto møter fagfornyelsen!

Hva blir nytt i norskundervisningen? Les intervju med redaktørene for Salto, Åse Ulltveit-Moe Norrud og Cathrin...