Bli med på webinar!

Meld deg på høstens webinarer, og lær mer om Skolestudio og Gyldendals nye læreverk til Fagfornyelsen.

 

Skolestudio 1-4, brukerwebinar for lærere og skoleansatte

20.10.2020 Kl. 14.00-14.45

Meld deg på her

Dette webinaret gir deg en innføring i Gyldendals digitale læringsmiljø til Fagfornyelsen, Skolestudio. Dette webinaret tar for seg 1. - 4. trinn.
Du vil få presentert og vist funksjonalitet og noe av det rike innholdet i Skolestudio. Dette er innhold fra Salto (Norsk 1-4), Multi (Matematikk 1-4), Explore (Engelsk 1-4) og Refleks (Natur- og Samfunnsfag 1-4) Salaby og Smart Øving i matematikk og engelsk.

Skolestudio kan dette skoleåret brukes kostnadsfritt av lærere i grunnskolen.

_______

Multi og Skolestudio - Matematikk for barnetrinnet, 1-7

21.10.2020 14.00-14.45

Meld deg på her

I dette webinaret får du presentert den nye utgaven av Multi og Skolestudio.
Du møter forfatter Mona Røsseland som vil snakke om hva som er tanken bak den nye og reviderte utgaven av læreverket. Du får også gode tips til hvordan du kan bruke Multi i din undervisning.

Digitalpedagog Tove Torvund vil vise deg hvordan Multi ser ut og virker i Skolestudio, et digitalt læringsmiljø for Fagfornyelsen.

Under webinaret vil det bli anledning til å spørre om alt du måtte lure på angående læreverket og hvordan du kan bruke Multi i din undervisning.

_______

Salaby og Fagfornyelsen

22.10.2020 Kl. 14.00-14.45

Meld deg på her

Hvordan kan du som lærer jobbe med Fagfornyelsen i Salaby? Salabys mål er at læring skal være gøy!

Ved siden av å være gøy og motiverende, svarer Salabys på Fagfornyelsen.

På dette webinaret får du se hvordan du på en morsom måte kan jobbe tverrfaglig, i dybden, med problemløsningsaktiviteter og utforskende oppgaver som fordrer aktive elever.

Gyldendals digitalpedagoger, Tove Torvund og Linn Kleiva Rokne, holder webinaret og svarer på spørsmål underveis.

Bli med inn i Salabys magiske læringsunivers!

_______

Enter og Skolestudio, engelsk for 8.-10. trinn

22.10.2020 Kl. 16.00-17.00

Meld deg på her 

I dette webinaret får du presentert den nye utgaven av Enter, Gyldendals læreverk i engelsk for 9.–10. trinn.

Du møter forfatterne Kirsti Grana Winsvold og Elizabeth Diskin som vil snakke om hva som er tanken bak den nye og reviderte utgaven av læreverket. Du får også gode tips til hvordan du kan bruke Enter i din undervisning.

Digitalpedagog Tove Torvund vil vise deg hvordan Enter ser ut og virker i Skolestudio, et digitalt læringsmiljø for Fagfornyelsen.

Under webinaret vil det bli anledning til å spørre om alt du måtte lure på angående læreverket og hvordan du kan bruke Enter i din undervisning.

_______

Explore og Skolestudio, Engelsk for barnetrinnet 1-7

26.10.2020 Kl. 14.00-14.45

Meld deg på her

 

I dette webinaret får du presentert den nye utgaven av Explore, Gyldendals læreverk i engelsk for 1.–7. trinn.

Du møter forfatter Ellen Marit Tudor Edwards som vil snakke om hva som er tanken bak den nye og reviderte utgaven av læreverket. Du får også gode tips til hvordan du kan bruke Explore i din undervisning.

Du får også se hvordan Explore ser ut og virker i Skolestudio, et digitalt læringsmiljø for Fagfornyelsen.

Under webinaret vil det bli anledning til å spørre om alt du måtte lure på angående læreverket og hvordan du kan bruke Explore i din undervisning.

_______

Skolestudio 5-7, brukerwebinar for lærere og skoleansatte

27.10.2020 Kl. 14.00-14.45

Meld deg på her


Dette webinaret gir deg en innføring i Gyldendals digitale læringsmiljø til Fagfornyelsen, Skolestudio. Dette webinaret tar for seg 5. - 7. trinn.
Du vil få presentert og vist funksjonalitet og noe av det rike innholdet i Skolestudio. Dette er innhold fra Salto (Norsk 5-7), Multi (Matematikk 5-7), Explore (Engelsk 5-7) og Refleks (Natur- og Samfunnsfag 5-7) Salaby og Smart Øving i matematikk og engelsk.

Skolestudio kan dette skoleåret brukes kostnadsfritt av lærere i grunnskolen.

_______

Salto Skolestudio, norsk for barnetrinnet 1.–7.trinn

29.10.2020 Kl. 14.00-15.00

Meld deg på her

I dette webinaret får du presentert Salto, Gyldendals læreverk i norsk for barnetrinnet, 1.–7. trinn. I webinaret møter du forfatter Kari Kolbjørnsen Bjerke som presenterer læreverket Salto med eksempler fra 1. og 2. og 5. trinn. Digitalpedagog Tove Torvund vil vise deg hvordan Salto ser ut og virker i Skolestudio, vårt digitale læringsmiljø for Fagfornyelsen.

Du som er lærer har tilgang til Salto i Skolestudio inneværende skoleår og kan benytte deg av ressursene som ligger i dette flotte læreverket kostnadsfritt.

I webinaret vil det bli anledning til å spørre om alt du måtte lure på angående læreverket og hvordan du kan bruke Salto i din undervisning.

_______

Skolestudio 8-10, brukerwebinar for lærere og skoleansatte

03.11.2020 Kl. 14.00-14.45

Meld deg på her

Dette webinaret gir deg en innføring i Gyldendals digitale læringsmiljø til Fagfornyelsen, Skolestudio. Dette webinaret tar for seg ungdomsskole og læringsinnhold tilpasset Fagfornyelsen og nye læreplaner for 8-10.

Du vil få presentert og vist funksjonalitet og noe av det rike innholdet i Skolestudio. Dette er innhold fra Kontekst (Norsk), Maximum (Matematikk ), Enter (Engelsk),  Element (Naturfag) og Relevans (Samfunnsfag)

Skolestudio kan dette skoleåret brukes kostnadsfritt av lærere i grunnskolen.

_______

Webinarer

Høsten 2020

Skolestudio er Gyldendals nye digitale læringsmiljø for Fagfornyelsen. Her finner du heldekkende innhold til alle kompetansemålene i læreplanen i faget, funksjonalitet knyttet til læringsanalyse og innsikt, og gratis ressursbanker dersom du ønsker å kombinere Skolestudio med papirboka.

 

Les mer

Skolestudio