","name":"Pokalen","numberOfPages":40,"offers":{"@type":"Offer","price":"279"},"workExample":{"@type":"Book","isbn":"9788205490291","inLanguage":"bm","bookEdition":"1nd Edition"}}}
Pokalen Høyoppløst bilde
Illustratør: Kristoffer Kjølberg
Papirbok
Utgivelsesår: 2016
40 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205490291

Pokalen

En historie helt uten bokstaver
Pris 279,00

Pokalen handler om en skummel gjeng med pokalranere. Det er jammen ikke noe gøy når pappaen din heller vil ha gullpokalen han vant i siste golfturnering på peishyllen i stedet for det fine fotografiet du tok av dere sammen i fjor. Og det er heller ikke noe hyggelig når du foreslår at hunden din kan være vakthund i huset, og pappaen din bare ler og heller hyrer inn en skummel schäferhund i stedet. Men hva skal du gjøre når schäferhunden viser seg å stå i ledtog med den skumle pokalranergjengen?

I 2016 innfører vi en ny sjanger i den norske bokfloraen! Nemlig ORDFRIE bøker. Det er bøker som kan leses av både leseglade og lesesvake, men som i særlig grad vil gi lesesvake i målgruppa 6–9 år den spesielle mestringsfølelsen av endelig å ha lest en hel bok. Selv! De ordfrie bøkene inneholder ikke et eneste ord, men leses gjennom å følge illustrasjonene, oppdage detaljer, mønstre, følelser, handling – kun gjennom å fordype seg i det visuelle. En kompetanse våre yngste lesere veldig ofte innehar.