Skoleveien Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2016
40 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205489547
Oversetter:

Skoleveien

Hva ville du ha gjort for å komme deg til skolen?
Pris 299,00

Hvis du synes det tar for lang tid å gå eller kjøre bil eller buss til skolen, bør du ta en titt på den daglige skoleveien til barn mange andre steder i verden. Veldig mange barn har ikke engang noen skole å gå til. For de som er så heldige at de har et skoletilbud, er veien de må gå for å komme seg dit, ofte lang og farefull. Noen barn må til og med bære med seg sin egen pult, eller en tung balje med vann! Disse fantastiske bildene av barn som trosser naturkatastrofer, strie elver, fjellraviner og svimlende høyder, understreker bare én ting: Det viktigste er å komme fram.

Hvert eneste bilde i denne vakre boken for unge lesere taler om hvor viktig det er med utdannelse og hvilke fysiske hindringer barn over hele verden er villige til å overvinne for å skaffe seg en utdannelse.

Rosemary McCarney er leder for Plan International i Canada, hvor hun var med på å starte det viktige undervisningsopplegget Fordi jeg er jente og også sto på for å få FN til å erklære en internasjonal jentedag som kunne vekke folks bevissthet om utfordringene som særlig jenter møter. Hun har skrevet den internasjonale bestselgeren Hver dag er en Malala-dag.