En pingles dagbok 2: Rodrick ruler Høyoppløst bilde
Papirbok
Utgivelsesår: 2010
200 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205397095
Oversetter: Isak Rogde

En pingles dagbok 2: Rodrick ruler

Rodrick ruler!

Hold dere fast, og spenn setebeltene! Andre bok i en serie som snart er like stor som Twilight-sagaen internasjonalt!
Pris 279,00

Hva du enn gjør, ikke spør Greg Heffley om hva han gjorde i sommerferien. Han kommer aldri i verden til å svare på det.
Da skolen starter igjen etter ferien, gjør Greg sitt beste for å legge de siste tre månedene bak seg – spesielt én av dem. Uheldigvis for Greg har Rodrick, storebroren fra helvete, full oversikt over det Greg prøver å kaste et glemselens slør over. Og hemmeligheter har en lei tendens til å komme på avveie, spesielt når en dagbok er involvert!

  • Wimpy Kid-bøkene startet som tegneseriestriper på Internett. Etter hvert så de dagens lys i bokform i 2007. Og siden har det tatt helt av. Bøkene ligger kontinuerlig på amerikanske bestselgerlister, hakk i hæl med Twilight-bøkene, og er oversatt til 39 språk.
  • Det morsomste vi har lest på år og dag. Ingen kan unngå å le høyt!
  • Treffer målgruppa så det suser.
  • Høy grad av gjenkjennelse.
  • Fantastisk treffsikre og morsomme tegninger, og episodiske, korte kapitler.
  • Disse bøkene tar ordet vegrer ut av begrepet lesevegrer. «Lesevegrere er egentlig bare unger som har mange underholdningstilbud,» sier forfatteren. «Internett, TV, dataspill – de skjønner ikke at det kan være gøy å lese også!»
  • For sin innsats for å gjøre lesevegrere til bokelskere, har Time Magazine kåret Jaff Kinney til én av de hundre mest innflytelsesrike personer i USA i 2009.

"Kinneys treffsikre humor og den uslåelige kombinasjonen av tørrvittig tekst og tegneserieillustrasjoner er en sikker vinner. Vi vil ha mer!" Publisher's Weekly (starred review)

Inngår i serien: En pingles dagbok