Maretorn Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2016
352 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205494541

Maretorn

Frittstående oppfølger til den enorme fantasysuksessen «Vindeltorn».
Pris 299,00

Underlige ting begynner å skje på Sommerhjell. Marerittene som plaget Niklas etter at moren døde er tilbake, verre enn noen gang. Bekken hvisker hemmeligheter, og et grønnøyd beist tar livet av dyrene i skogen. Når beistet viser seg å være et troll fra Niklas' egen fantasi, skjønner han at han er den eneste som kan bekjempe det.

Med god hjelp fra den nye følgesvennen sin, gaupen Tyst, finner han kilden til problemet: Magi lekker ut av en portal til en annen verden. Men på den andre siden er den frodige dalen Sønder også i fare. Dyrene som bor der lever i frykt for den onde Spurvekongen, og en mystisk plante er i ferd med å snøre stenglene sine rundt alt og alle. Niklas må nå forsøke å redde både Sønder og Sommerhjell. Men først må han finne sannheten bak morens siste ord: «Jeg er en Maretorn.»

 

Nominert til ARKs barnebokpris 2016

Årets beste barne- og ungdomsbok 2016 i Adresseavisen

 

Anmelderne sier:

terningkast6_logo

«Suveren fantasyroman. Poetisk og krim-spennende
Cathrine Krøger, Dagbladet

 

terningkast5_logo

«En glimrende fantasyroman.»
Adresseavisen

 

Om årets beste bøker 2016 i Adresseavisen:
«Årets kritikervinner er en fantasyroman skrevet for barn. (...) Almhjell skriver sine bøker på engelsk, før hun selv oversetter dem til norsk. Dermed fyller hennes bok kriteriene også for årets beste oversatte roman.»

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
169,00