Phenomena 6 -- Trollmannen Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2009
250 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205389779

Phenomena 6 -- Trollmannen

Storslagen fortsettelse på Norges største fantasysuksess.
Pris 249,00

Vinterbjørnen Arol kjemper seg vei mot Snøriket, mens Alk, Ilke og Millian holder seg i skjul i en liten fjellandsby i riket mot Nord. Vennene leker med Alks lille drage Dran-Akos, som er blitt stor som et føll, men i bakgrunnen truer den onde tanken, Tarkan. Det er enorme krefter som skal virke inn på livene til de to utvalgte alvene.

Phenomena-bøkene har kommet i et samlet opplag på over 100 000 eksemplarer i Norge.

"Bøkenes styrke er den gode skildringen av det å være barn på en lærende, utviklende og eventyrlig reise"
Morten Haugen, Adresseavisen

Tittel: Phenomena 6: Trollmannen Forfatter: Ruben Eliassen Forlag: Gyldendal Spenningen stiger i Aldra når slaget ved Gredom-sletten nærmer seg med stormskritt. Trollmannen Sha-ra er død, han ofret seg for profetien og de utvalgte, Alk og Ilke.

Tarkan, den onde tanken er nå bæreren av Phenomena eller profetien om du vil. Fremtiden ser dyster ut for Alk og Ilke, og resten av verden, for den saks skyld. De utvalgte må samle de allierte for å ta opp kampen mot de onde maktene og Sherpa, den onde trollmannen og selvutnevnte kongen i nord. De seirende vil skrive historien. De gode må sørge for at sannheten vinne frem og utrydde ondskapen.
Siden første boken kom, Phenomena 1: Profetiens utvalgte, har Ruben Eliassens fantasyserie tronet på toppen av min topp fem over serier innen fantasy-genren. Og der kommer den nok sannsynligvis til å bli værende veldig lenge. Karakterene utvikler seg hele tiden gjennom de forskjellige bøkene. Taktfullt synkronisert med spenningen som bygger opp til klimakset, slaget ved Gredom. Min mening er at Phenomena-serien er mer moden og spennende enn selveste Harry Potter. Jeg kan nesten ikke vente på den neste boken i rekken, som skal hete Frostens datter ifølge et intervju med P2. Vi gleder oss!
Aftenposten, Inge Martin Seim Tverborgvik

Inngår i serien: Phenomena