Gyldendals LÆREGØY: Moro med mattegrubliser og hjernetrim Høyoppløst bilde
Papirbok
Utgivelsesår: 2021
32 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205548558

Gyldendals LÆREGØY: Moro med mattegrubliser og hjernetrim

Kule oppgaver å bryne seg på

Morsomt og innholdsrikt aktivitetshefte i Gyldendals skolestartserie LÆREGØY. Grubliser for barn fra 8 år!
Pris 129,90

LÆREGØY er en serie hefter som inneholder morsomme og lærerike oppgaver for barn i førskolealder og på småskoletrinnet. Oppgavene i LÆREGØY er utviklet av to norske barneskolelærere med 25 års undervisningserfaring fra 1. til 7. trinn.

Barn som leker med bokstaver, ord og tall også utenom skolen, opplever ofte tidlig mestring og økt lærelyst videre. I LÆREGØY har lærerne samlet oppgaver som trener oppmerksomhet og finmotorikk, og som stimulerer og utvikler barna innen lesing, skriving, sortering, regning og planlegging. Oppgavene følges av illustrasjoner som vekker både latter og undring, slik at det å lære og øve kan oppleves som skikkelig gøy! LÆREGØY-serien har også en egen maskot, SNUTA. Snuta dukker opp flere steder i heftene, slik at ivrige detektiver kan lete seg fram til hvor Snuta har gjemt seg.

I MORO MED MATTEGRUBLISER OG HJERNETRIM får barna bryne seg på små og store nøtter med både ord og tall. De får trening i å finne mønstre, sammenhenger, likheter og ulikheter. De får regne med addisjon, subtraksjon og multiplikasjon, fullføre tallrekker og løse sudoku, kakuro, rebus, kryssord, labyrinter og prikk til prikk-oppgaver. Med fargerike illustrasjoner er dette oppgaver som vil bidra til mye moro og god trening i logisk tenkning.

Ha det moro med grubleriene! 

Inngår i serien: Gyldendals LÆREGØY