Gyldendals LÆREGØY: Moro med klokka Høyoppløst bilde
Illustratør:
Kari Sortland, Erik Ødegård
Utgivelsesår: 2021
32 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205548565

Gyldendals LÆREGØY: Moro med klokka

Oppgaver som lærer barna om tid

Morsomt og innholdsrikt aktivitetshefte i Gyldendals skolestartserie LÆREGØY. Klokkemoro for barn fra 6 år!
Pris 129,90

LÆREGØY er en serie hefter som inneholder morsomme og lærerike oppgaver for barn i førskolealder og på småskoletrinnet. Oppgavene i LÆREGØY er utviklet av to norske barneskolelærere med over 25 års undervisningserfaring fra 1. til 7. trinn.

Barn som leker med bokstaver, ord og tall også utenom skolen, opplever ofte tidlig mestring og økt lærelyst videre. I LÆREGØY har lærerne samlet oppgaver som trener oppmerksomhet og finmotorikk, og som stimulerer og utvikler barna innen lesing, skriving, sortering, regning og planlegging. Oppgavene følges av illustrasjoner som vekker både latter og undring, slik at det å lære og øve kan oppleves som skikkelig gøy! LÆREGØY-serien har også en egen maskot, SNUTA. Snuta dukker opp flere steder i heftene, slik at ivrige detektiver kan lete seg fram til hvor Snuta har gjemt seg. 

MORO MED KLOKKA møter barna analog og digital klokke, blir kjent med timeviseren og minuttviseren, Timmi og Minutti, og får trening i å finne ut om klokka er hel, halv, kvart over eller kvart på. De kan kose seg med klokke-rim og lage sin helt egen klokke. Med korte forklaringer, fargerike illustrasjoner og varierte oppgaver vil barna få god klokketrening. 

Ha det moro med klokka! 

Inngår i serien: Læregøy