Gyldendals LÆREGØY: Moro med skolestart Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2023
32 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205584648

Gyldendals LÆREGØY: Moro med skolestart

Morsomt og innholdsrikt aktivitetshefte i Gyldendals skolestartserie LÆREGØY. Bli skoleklar fra 5 år! 
Pris 129,90

LÆREGØY er en serie hefter som inneholder morsomme og lærerike oppgaver for barn i førskolealder og på småskoletrinnet. Oppgavene i LÆREGØY er utviklet av to norske barneskolelærere med over 25 års undervisningserfaring fra 1. til 7. trinn.

Barn som leker med bokstaver, ord og tall også utenom skolen, opplever ofte tidlig mestring og økt lærelyst videre. I LÆREGØY har lærerne samlet oppgaver som trener oppmerksomhet og finmotorikk, og som stimulerer og utvikler barna innen lesing, skriving, sortering, regning og planlegging. Oppgavene følges av illustrasjoner som vekker både latter og undring, slik at det å lære og øve kan oppleves som skikkelig gøy! LÆREGØY-serien har også en egen maskot, SNUTA. Snuta dukker opp flere steder i heftene, slik at ivrige detektiver kan lete seg fram til hvor Snuta har gjemt seg.

I MORO MED SKOLESTART får barna oppgaver og illustrasjoner fra skolens verden. Illustrasjonene gir dere mulighet til å snakke om hva barna vil møte på skolen. Oppgavene gir trening i å kjenne igjen farger, antall, former, plasseringer og hva som er likt og ulikt. Barna får trening i blyantføring og i å koble lyd og bokstav, og tall og mengde.

Ha det moro med forberedelsene til skolestart!

Inngår i serien: Læregøy