Forvandlet (E-bok) Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2018
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205499690

Forvandlet (E-bok)

En spennende fantasyfortelling om det å ikke ha noe reelt valg, men likevel kjempe for seg selv
Pris 159,00

Julies verden er snudd på hodet. Alvene har forvandlet henne, og det de forventer at hun skal gjøre nå, kan hun aldri i livet gå med på.

Henrik kjenner ikke Julies hemmelighet, men han aner at noe er galt. På sin måte prøver han å hjelpe, men Julie vil ikke slippe ham for nær. Og når hun absolutt må utfordre de to typene, går alt så forferdelig galt.

Snart befinner de seg i en brutal verden hvor mennesker blir solgt på slavemarkedet. Og klarer noen å rømme, overlever de ikke.

 

Julie rakk ikke engang å tenke før hesten spant rundt og rytteren hadde hoppet av salen og dratt henne med seg. Han sprang frem med sverdet, mens Julie prøvde å finne balansen. Det var to drager, ikke spesielt store, men de var over dem på et øyeblikk. Calum, for det var ham, holdt sverdet over hodet klart til hogg, og den største av dragene fløy raskt ut av rekkevidde og kastet blikket på Julie i stedet. – Panter! brølte han over skulderen.

Med et rykk vred hun kroppen og forvandlet seg, men alt mens musklene hardnet og fingrene ble til klør, kjente hun skyggen av dragen komme over seg.

Omslagsdesign: Silje Marie Kristiansen

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
299,00