Med beina på nakken E-BOK Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2015
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205473263

Med beina på nakken E-BOK

En intens bok om fedre og sønner, og om et desperat forsøk på en ny start.
Pris 199,00

Eirik sitter på et tog nedover i Europa med faren sin. Han vet ikke hvor de skal. Han vet ikke hva de skal. Det eneste han vet, er at livet hans plutselig ble snudd helt på hodet.

Med beina på nakken er en bok om fedre og sønner, og om et desperat forsøk på en ny start. Det handler om nye vennskap og reservefamilier, om et søkk i gulvet og Frankenstein, og om å spille fotball i rullestol. Men mest av alt handler det om en far som bare vil sin sønn godt, men som ikke får det helt til.

En varm, gripende og original roman for slukealderleserne om et sårt og viktig tema. Fra forfatteren som har gitt oss kritikerroste Primitive pungdyrSangen om en brukket nese og mange flere.

- Du skjønner at alt blir annerledes nå? sier pappa og ser på meg. Jeg nikker. - Det er oss to nå, Johnny, fortsetter pappa og lar en pekefinger sveve mellom oss. Jeg liker ikke at pappa kaller meg Johnny. For jeg heter Eirik. Det kan jeg bevise i passet som jeg ikke har med.

 

Sagt om Med beina på nakken:

«Beskrivelsene av forholdet mellom Eirik og faren, den dramatiske ulykken der moren døde samt nye vennskap i et nytt land flettes vakkert sammen. Boken er spennende, original og treffer deg midt i hjertet. Kanskje vårens mest engasjerende bok for barn.»
Aftenposten

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
279,00