Silber I (E-bok) Høyoppløst bilde
E-bok
Utgivelsesår: 2015
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205462533
Oversetter: Rune R. Moen

Silber I (E-bok)

Første bok i ny trilogi fra forfatteren av Rubinrød-trilogien. Og også denne har de typiske Kerstin Gier-kvalitetene: Spenning, humor og ekte romantikk! Harry Potter møter Gossip Girl. Eller kanskje The Secret History møter Inception?
Pris 119,00

Mystiske dører med firfislehåndtak, snakkende steinfigurer og en bestemor som går helt bananas med øks ... Drømmene til Olivia Silber har vært ganske skremmende i det siste. Og det er særlig én av dem som plager henne.

Denne drømmen foregår midt på natten på en kirkegård, og Liv, som hun kalles, observerer fire gutter som utfører noen uhyggelige, mystiske ritualer. Og hun kjenner disse guttene. Liv har akkurat begynt på samme skole som dem, og faktisk liker hun dem ganske godt.

Men det som virkelig er skummelt; mye skumlere enn en forlatt kirkegård, er at disse guttene vet ting om henne. Ting som hun aldri har snakket med noen om; kun drømt om i mørke netter ... Kan det virkelig være sant? Hvordan gjør de det? Og ikke minst - hva kan hun gjøre med det?

Silber er ikke bare en spennende, fantastisk ungdomsroman. Den er en mangefasettert, følelsessterk historie om kjærlighet og vennskap. – Norddeutscher Rundfunk

Masse spenning, humor og søt romantikk (...) ungdomslitteratur av øverste klasse. –Forlagets konsulent