Konge! Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2022
112 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205558779

Konge!

Historien om Harald og kongehuset vårt

Praktbok om den norske kongefamilien.
Pris 349,00

Denne praktfulle gaveboken blir gitt ut i forbindelse med Ingrid Alexandras myndighetsdag og kong Haralds 85-årsdag i 2022. 

Her kan barna få svar på spørsmål som:

Hvorfor har vi en kongefamilie i Norge? Hva gjør de egentlig? Hvorfor er Harald konge, og hvorfor blir Ingrid dronning en gang?

Konge! er en lettfattelig bok om styresett, det norske samfunnet og ikke minst om kongefamilien vår – helt tilbake til 1905. Men mest av alt handler det om hva som skjer i dag.

Forfatter Kristin Storrusten har elsket kongehuset siden hun var liten, og med denne boken utforsker hun hvorfor vi har et kongehus, og hva det kan brukes til, og ser også på hvilke begrensninger det har.

Boken har et kongelig og humoristisk design, flotte bilder – og tegneserievignetter av Therese Eide. Den passer utmerket til høytlesning for prinser og prinsesser, og kan også leses selv av de eldste i målgruppa.

Kristin Storrusten (f. 1986) er forfatter og journalist. Hun har skrevet Feltnotater fra småbarnslivet sammen med Heidi Bøhagen og Therese Eide, og utgitt to skjønnlitterære bøker og en diktantologi. Hun har jobbet i Aftenposten og Aftenposten Junior.

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
249,00
349,00