Inkognito Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2015
336 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205487635

Inkognito

Ny, brennaktuell thriller fra Eirik Wekre
Pris 379,00
Utsolgt

ET MULIG STATSKUPP
Stortinget er i siste sesjon før sommeren, og en skjør mindretallsregjering forsøker desperat å drive gjennom en nødvendig arbeidsreform. Utenfor, under en brennende sol, demonstrerer fagorganisert, uniformert politi mot forslaget. Overraskende kulminerer debatten med at statsministeren stiller kabinettsspørsmål – og taper.

STATSMINISTEREN DREPT
Neste morgen blir statsministeren drept av en ukjent attentatmann, og landet kastes ut i et bunnløst politisk kaos. Gjerningsmannen passer ikke inn i noen normal terrorprofil, og Oslo er lammet av frykt for nye anslag. Hvem står bak, og hvorfor? Er angrepet en fordekt krigserklæring? Et forsøk på å undergrave Norges demokrati?

EN LIVSFARLIG MULDVARP
Spesialrådgiver Theo Hannover i PST får ansvaret for etterforskningen. Raskt kommer motstridende interesser for dagen, og mye tyder på at noen i de innerste maktsirkler motarbeider ham. Theo må kjempe mot ytre og indre fiender i en nådeløs kamp mot klokken.

Eirik Wekre fullfører sin Oslo-trilogi med en ny thriller som ligger skremmende tett opp mot den politiske virkelighet.

Anmelderne mener:

Terningkast6

"... sidene er fylt med fortettet spenning som gjør det vanskelig å legge boka fra seg. Samtidig kaster handlingen lys over foruroligende dagsaktuell politikk, både innenfor riket og mot andre land og makter."
Aslak Thorsen, Varden

terningkast5_logo

"... en forrykende og troverdig politisk thriller. Et høydepunkt i årets bokhøst."
Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten

"Dette er en gnistrende thriller fra Eirik Wekre der handlingen er hentet fra aktuell norsk virkelighet. Forfatteren overbeviser med et imponerende plott, der hendelser avløser hverandre i et høyt tempo. (...) Så absolutt lesverdig!"
Beate Ellingsen, Heartart/blogspot.no

"Stram og troverdig politisk thriller fra Norges nære framtid."
Jarle Natland, Stavanger Aftenblad

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris