","name":"Vannmannen","numberOfPages":368,"offers":{"@type":"Offer","price":"379"},"workExample":{"@type":"Book","isbn":"9788205505728","inLanguage":"nob","bookEdition":"1nd Edition","bookFormat":"https://schema.org/Paperback"}}}
Vannmannen Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2017
368 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205505728

Vannmannen

Ny roman fra Grenlands krimdronning
Pris 379,00

Kattis lever på livets skyggeside i Porsgrunn, dagene går med til å skaffe piller og alkohol og finne bortgjemte steder der hun kan varme seg og sove ut rusen. En natt blir hun vitne til at en handlevogn dumpes i sjøen rett ved skjulestedet hennes, og i handlevogna ligger det noe som viser seg å være et lik. Men det er ikke bare Kattis som ser det, det er flere øyne som følger med i den gamle industribyen.

Samtidig kommer journalisten Sigmund Boye over noen urovekkende bilder av sin egen mor. For å finne ut hvilke hemmeligheter hun skjuler, bestemmer han seg for å skygge henne gjennom Berlin, der hun studerte som ung kvinne. Før Sigmund vet ordet av det, har han begått lovbrudd som kan sette forholdet til samboeren, politietterforsker Eline Torp, på spill. Eline, på sin side, forsøker å løse drapsgåten – men det viktigste vitnet, rusmisbrukeren Kattis, er sporløst forsvunnet.

Grenlands krimdronning Merete Junker er tilbake med en medrivende kriminalroman om hensynsløs grådighet og utsatte menneskeskjebner.

terningkast5

"Merete Junker har skrevet en meget bra krim fra Porsgrunn, der noen binder folk fast i handlevogner og kaster dem i elva."
Gunnar Gran, Stavanger Aftenblad

"Forfatteren kan kunsten å balansere handlingsdriv med en god penn."
Per-Magne Midjo, Trønder-Avisa

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
199,00
199,00