Vargtimen Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2021
384 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205534186

Vargtimen

VARGTIMEN er første bok i en ny krimserie fra Haugesund med overbetjent Gabriel Fjell og Kripos-etterforsker Aida Ibrahim i hovedrollene.
Pris 399,00

En fjorten år gammel jente blir funnet hengt i skogen. Snart blir det klart at hun har deltatt i et nettspill som er i ferd med å spre seg blant ungdommer i byen. Et spill der den endelige utfordringen er å ta sitt eget liv. 

Som fersk etterforskningsleder står politioverbetjent Gabriel Fjell overfor et skremmende scenario. Han må finne den som står bak spillet, og enda viktigere: hindre flere ungdommer i å avslutte sitt eget liv. Men hvordan kan han stanse en gjerningsperson som ikke finnes? 

Og hvordan stoppe et ungt menneske som ønsker å skade seg selv?

Om Vargtimen:

Terningkast6_logo

"Til tross for høye forventninger til Geir Tangens nye kriminalhistorie, sitter jeg tilbake og er himmelstormende begeistret."
Tine Sundal, tinesundal.blogspot.com

Terningkast6_logo

"En knakende god og velskrevet krim som ble en heidundrende start på et nytt leseår!"
Bjørn Bakken, bjornebok.bloggnorge.com

terningkast5_logo_logo

 "Denne var veldig vanskeleg å legga frå seg, og vart lest på rekordtid. Liker du sitrende spenning, ispedd litt røffe skildringar? Da bør du definitivt lese denne! Denne kan eg varmt anbefale videre til alle krimelskere. Eg gleder meg til fortsettelsen!"
Kjell Magne Gjøsæther, bokblogger.com
"Forfatteren skriver med stødig penn. Historien er lettlest uten for mye 'utenom-snakk'. Dette er en ny sjanger for Tangen, og jeg synes han treffer bra. Dette er en veldig god bok som jeg veldig gjerne anbefaler videre, men er ikke for sarte sjeler."
Anne Lise Johannesenhverdagsnett.no
"Tangen har tatt for seg et viktig tema i denne thrilleren. Et tema som fremdeles er tabubelagt, til trass for at det i perioder dukker opp sjølmordsbølger på ulike steder i landet."
Åslaug Rise Holberg, medbokogpalett.blogspot.com

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
199,00