Norge i svart, hvitt og grått Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2021
366 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205532717

Norge i svart, hvitt og grått

Arbeidslivkriminalitet i Norge

Hva er bakgrunnen for de politiske valgene som er gjort, og hvilke valg vi står overfor?
Pris 399,00

Kampen mot arbeidslivskriminalitet er kampen om sjela i det norske arbeidslivet. Kampen mot arbeidslivskriminalitet er en kamp om verdiene som arbeidet skaper, og hvordan disse fordeles.

Høyresida sier at venstresida svartmaler norsk arbeidsliv når de snakker om arbeidslivskriminalitet. Venstresida mener at høyresida er for passive og gjør for lite.

I det norske arbeidslivet har de fleste det bra. Men denne boka forteller historier om dem som ikke har det bra når de går på jobb i Norge. Mennesker som opplever de mørkeste sidene av det norske arbeidslivet. De har ikke vokst opp med vafler og geitost. For mange av dem er norsk et fremmedspråk.

Forfatteren i media

"Arbeidslivskriminalitet og useriøse aktører truer det norske arbeidslivet. Torgny Hasås har bestemt seg for å ta opp kampen – med folkeopplysning." Les intervjuet i FriFagbevegelse

"Dette er et viktig politisk tema. Det angår kanskje ikke så mange, men om vi ikke tar det på alvor og gjør noe med det kan det komme til å angå langt flere, sier Hasås." Les intervjuet i Norsk byggebransje.

"Med sine mange eksempler er boka godt egnet som en lærebok i hvor arbeidskriminalitet finnes, hvordan de kriminelle arbeider, og hvordan den kan bekjempes." Les artikkelen i Vårt Oslo

"Arbeidskriminaliteten i norsk byggenæring er grundig beskrevet i en ny bok." Les artikkelen i NemiTek

Se innholdsfortegnelse