Mestringsledelse i praksis Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2018
192 sider
2. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205519619

Mestringsledelse i praksis

Verktøy for lederutvikling

Det finnes utallige hyllemeter med ledelsesbøker om god ledelse. Det er færre som tar steget videre og gir deg praktiske øvelser som kan ta deg dit. Det gjør Mestringsledelse.
Pris 409,00

Boken tar opp temaer som berører selve lederskapelsen, og da spesielt hvordan du får dine medarbeidere til frivillig å ville følge deg og dine avgjørelser. Den går metodisk gjennom ny forskning og praksis på feltet, og gir råd og tilbyr øvelser for deg som vil bli en tryggere, tydeligere og mer imøtekommende som leder. Mestringsledelse er rett og slett en lettlest instruksjonsbok til deg som:

-   ønsker en god start på lederkarrieren

-   jobber du tett sammen med dem du leder og sliter med å finne rom til å lede

-   som vil teste deg selv og sjekke om du leder på en konstruktiv måte

Boken passer for alle typer ledere: Toppledere i små og store organisasjoner, uformelle ledere i idrettslag, og ikke minst mellomledere i offentlig og private virksomheter. Du får et batteri av lederverktøy som du kan øve på. Enten alene eller sammen med andre. Blant annet den etter hvert så kjente norske 10-faktor- medarbeiderundersøkelsen som er mye brukt i offentlig sektor. Dette er med andre ord en power-pack av praktiske verktøy for utvikling av eget lederskap.

God lesning og lykke til med treningen!