Norsk Totalkontrakt 2015 (E-bok) Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2018
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205510920

Norsk Totalkontrakt 2015 (E-bok)

med kommentarer

Norsk Totalkontrakt 2015 (NTK 15) er den sentrale standardkontrakten for utbygging av olje- og gassfelt på norsk sokkel.
Pris 579,00

NTK 15 representerer en mer enn 30-årig tradisjon som via ulike versjoner av NTK og Norsk Fabrikasjonskontrakt (NF) skriver seg tilbake til etableringen av den første NF-standarden i 1987. Ulike versjoner av NTK og NF har tjent som mønster for mange avledede anskaffelses- og tjenestekontrakter som benyttes i offshoreindustrien.

Denne boken gir en praktisk innføring i kontraktens bestemmelser og er således velegnet både som oppslagsverk og som en grunnleggende innføring for å forstå sammenhengen mellom de ulike bestemmelser i den type kontrakter. Boken inneholder også en innføring i de ulike typer kompensasjonsformat som benyttes i kontraktsforholdene, og omhandler hvordan valg av kompensasjonsformat påvirker ulike bestemmelser.

Boken er rettet mot så vel prosjektpersonell som forholder seg til NTK 15 eller avledede kontrakter i sitt daglige virke, som advokater som arbeider med denne type saker. Boken passer også godt for andre som ønsker en grunnleggende innføring i emnet. 

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
719,00