Mellom mennesker og samfunn Høyoppløst bilde
Redaktører:
Elisabeth Brodkorb, Marianne Rugkåsa
Utgivelsesår: 2019
3. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205522176

Mellom mennesker og samfunn

Sosiologi og sosialantropologi for helse- og sosialprofesjonene

Hvorfor er det viktig at helse- og sosialarbeidere vet noe om og forstår hvordan individ og samfunn er i kontinuerlig samspill og preger hverandre? Hva er det så de bør vite og forstå?
Pris 499,00

Bestill vurderingseksemplar

Mellom mennesker og samfunn er en innføringsbok i sosiologi og sosialantropologi for profesjonsutdanninger innenfor helse- og sosialfag. Boka tar opp sentrale samfunnsvitenskapelige begreper og perspektiver og anvender tenkningen og forståelsen på temaer som er sentrale i profesjonsutdanninger. Forfatterne beskriver hvordan den samfunnsvitenskapelige tenkemåten kan være et både analytisk og praktisk verktøy for å håndtere situasjoner og problemstillinger som profesjonsutøvere i sosial- og helsetjenestene ofte opplever. Boka gir også grunnlag for økt bevissthet om tverrfaglig samarbeid og tilfører ny innsikt og faglig påfyll for profesjonsutøvere i disse tjenestene.

Denne 3. utgaven av Mellom mennesker og samfunn inneholder to nye kapitler. Samtlige øvrige kapitler er revidert og oppdatert med nyere forskning og litteratur.

Elisabeth Brodtkorb og Marianne Rugkåsa er redaktører for boka. Øvrige bidragsytere er Tone Fløtten, Heidi Moen Gjersøe, Marit Haldar, Heidi Haukelien, Reidun Norvoll, Kjersti Røsvik, Berit Thorbjørnsrud og Halvard Vike.

Se innholdsfortegnelsen her: 

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris