Ph.d. – en veiviser Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2017
132 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205510661

Ph.d. – en veiviser

Denne boken handler om hvordan man skriver en ph.d.-avhandling. Den er for deg som har fått stipend og lurer på hvordan du skal klare å fullføre, og for deg som lurer på om du skal søke.
Pris 369,00

I boken får du konkrete og lettfattelige råd om hva som skal til for å få ph.d.-stipend, hva man kan forvente av veileder, hvordan man bør strukturere arbeidet og hva som skjer under en disputas.

Boken inneholder også retningslinjer og tips om hvordan man skal skrive prosjektskisse, forskningsartikler, kappe og monografi. Budskapet er at hvis man setter seg inn i de formelle og uformelle reglene for hva som kreves av en stipendiat, er det mulig å fullføre avhandlingen. Det er nettopp det denne boken skal hjelpe deg til.

"Dette er boka som kan motivere og støtte en stressa og bekymra ph.d.-student." Les hele anmeldelsen i Forskerforum

"Jeg er temmelig sikker på at hvis jeg hadde lest den for noen år siden (...) ville jeg ha vært bedre forberedt på hva som ventet." Les hele anmeldelsen på Psykologisk.no.

"Etter å ha lest Ph.d. – en veiviser vil man som stipendiat vite hva man går til og hvordan utfordringene på veien kan håndteres." Les hele anmeldelsen i Tidsskrift for Den norske legeforening

Se innholdsfortegnelse

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
299,00