Menneskekroppen Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2018
668 sider
3. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205504820

Menneskekroppen

Fysiologi og anatomi

Revidert utgave av Menneskekroppen - fysiologi og anatomi.
Pris 1249,00

Bestill vurderingseksemplar

Denne boken, som er en videreføring av tidligere utgaver av Menneskekroppen (1998 og 2006), er primært beregnet på studenter ved bachelorutdanningen i sykepleie, men passer også for andre grupper innenfor høyere utdanning. Boken gir en grunnleggende forståelse av fysiologiske prinsipper, menneskekroppens bygning og organenes virkemåter.

Det er foretatt en betydelig oppdatering av stoffet når det gjelder faglige nyvinninger. Oppdateringene er spesielt omfattende innenfor emnet immunologi. Boken dekker fullt ut nylig definerte krav til læringsutbytte og faginnhold for emnet Anatomi, fysiologi og biokjemi i bachelorutdanningen i sykepleie.

Boken er rikt illustrert og inneholder en rekke kliniske eksempler, som viser hva som skjer når de regulerende mekanismene ikke lenger fungerer som de skal. Et stort antall spørsmål og margtekster understreker viktige sider ved emnene.  

Boken dekker læringsutbyttebeskrivelser og faginnhold for emnet anatomi, fysiologi og biokjemi for bachelorstudiet i sykepleie.

I den tilhørende arbeidsboken finner du ulike typer oppgaver og illustrasjoner som vil lette tilegnelsen av stoffet og hjelpe studenter til å få en bedre forståelse av fysiologiske prinsipper, hvordan kroppen er oppbygd, og hvordan organene fungerer. Det er fasit til alle oppgavene.

Bruker du Menneskekroppen i undervisningen? Klikk her for digitalt støttemateriale til undervisningen i menneskekroppen

Se innholdsfortegnelsen her: 

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
999,00