Innføring i praktisk sivil tvisteløsning i kommersielle forhold Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2014
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205476462

Innføring i praktisk sivil tvisteløsning i kommersielle forhold

I denne boken gir forfatteren en innføring i sivil tvisteløsning i praksis.
Pris 505,00
Utsolgt

Boken trekker opp hovedlinjene for de mest sentrale emnene innen sivil tvisteløsning. Den forklarer gangen i en sivil sak for de alminnelige domstolene, i voldgift og redegjør også for hvordan krav kan sikres midlertidig samt hvordan dommer tvangsfullbyrdes dersom det er nødvendig.  

Målgruppen for boken er alle som ønsker en oversiktlig innføring i sivil tvisteløsning i kommersielle forhold og hvordan den foregår i praksis.

Advokatfirmaet Schjødt ble nylig kåret til Nordic Law Firm of the Year og har i en årrekke vært ledende innenfor prosedyre og tvisteløsning.

"Boken har etter det opplyste ingen akademiske pretensjoner, men for en praktiker er boken lett å lese, med margstikkord samt at den har også vedlegg som via enkle modeller gir god oversikt overde enkelte temaene som behandles i boken. I tillegg flyter fremstillingen gjennomgående godt. Slik jeg bedømmer det har Ristvedt klart å dekke det man trenger å vite om praktisk sivil tvisteløsning i kommersielle forhold i løpet av bokens 140 sider. Jeg gir boken de beste anbefalinger."

Av advokat Runar Hansen (H), Leder
av avdelingen for Prosess og offentligrettslíge
forhold i DLA Piper Norway DA.

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris