Menneskets fysiologi Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2022
912 sider
3. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205534599

Menneskets fysiologi

Boken gir en grunnleggende forståelse av kompliserte fysiologiske prinsipper og organenes virkemåter.
Pris 1199,00

Bestill vurderingseksemplar

Denne boken, som er en videreføring av tidligere utgaver av Menneskets fysiologi (1992, 2001 og 2014), er primært beregnet på medisinstudenter, men boken passer også for andre grupper innenfor høyere utdanning. Denne utgaven er betydelig oppdatert når det gjelder faglige nyvinninger. Boken gir en grunnleggende forståelse av kompliserte fysiologiske prinsipper og organenes virkemåter. De enkelte organsystemene gjennomgås på en slik måte at både kunnskap om enkeltprosesser og forståelse av kroppens samlete funksjon ivaretas.

Boken er rikt illustrert og inneholder en rekke kliniske eksempler, som viser hva som skjer når de regulerende mekanismene ikke lenger fungerer som de skal. Sammenhengen mellom de ulike organsystemene blir også gjort synlig gjennom to utvalgte sykehistorier. Et stort antall spørsmål og margtekster understreker viktige sider ved emnene og er spesielt nyttige ved repetisjon av stoffet.

Forfatterne har omfattende erfaring som undervisere på høgskole- og universitetsnivå, og som forskere innen fysiologi og medisin.

Boken er rikt illustrert av Kari C. Toverud, sertifisert medisinsk illustratør (CMI).

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
899,00
Lanseringsdato: 15. november 2022