Det moderne India Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2019
352 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205508385

Det moderne India

Samfunn, økonomi og næringsliv

India er et land i vekst. Økonomien har en årlig vekstrate på nesten åtte prosent, og millioner av innbyggere løftes ut av fattigdom og inn i middelklassen.
Pris 369,00
Utsolgt

Det indiske forbrukermarkedet preges av en gjennomsnittlig yngre befolkning enn de fleste andre land. Store næringslivsreformer gjør at India nå åpner seg som en potensiell samarbeidspartner for både land og bedrifter.

Det moderne India er en lettlest og praktisk innføring i indisk kultur og næringsliv. Boken tar for seg særegenhetene ved det indiske samfunnet, og er en praktisk guide for dem som vil lære mer om indisk geografi, demografi, arbeids- og næringsliv, regional politikk, outsourcing og markedstilgang.

Boken inneholder en rekke businesscaser som tar for seg norske bedrifters erfaringer fra India – fra store, internasjonale selskaper som Yara, Wallenius Wilhelmsen Logistics og Telenor, til mindre nisjebedrifter.

Dette er en bok som anbefales for personer og bedrifter som ønsker å lære mer om mulighetene som ligger i det indiske markedet, og for studenter innen økonomi, handel og Asia-studier.

 
Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
299,00