Forbrukeratferd Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2022
344 sider
2. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205558748

Forbrukeratferd

Kunnskap om faget forbrukeratferd er avgjørende for alle bedrifter, offentlige institusjoner og organisasjoner som ønsker å lykkes med markedsføringen sin. Som markedsfører må du kjenne til hvorfor og hvordan kundene eller brukerne dine gjør sine valg.
Pris 729,00

Forbrukeratferd er basert på godt etablerte teorier innen økonomi, psykologi, sosiologi og sosialantropologi. Læreboken har en praktisk og moderne vinkling med spesielt fokus på temaer som bærekraft, samfunnsansvar, etikk og teknologisk utvikling. Boken inneholder også en rekke illustrerende eksempler fra markedsføringspraksis i Norge. Målgruppen for boken er først og fremst studenter innen økonomi og markedsføring, men den vil også være velegnet for markedsførere i praksis.

Denne utgaven er oppdatert i tråd med tilbakemeldinger fra studenter og formidlere på relevante teorier knyttet til fagområdet. Det er inkludert nye tema som for eksempel kunstig intelligens, delingsøkonomi, valgarkitektur, dulting og showrooming. Den nye utgaven har også flere norske eksempler som illustrerer aktuelle temaer innen forbrukeratferd. En ny layout med blant annet definisjoner i margen skal gjøre det lettere å få oversikt over nøkkelbegreper, og innholdet i boken tydeliggjøres ved hjelp av flere figurer, tabeller og bilder.

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
515,00