Årsregnskapet Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2014
512 sider
8. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205472105

Årsregnskapet

Oppgavesamling med løsningsforslag

Oppgavesamlingen med løsningsforslag tar opp de vanligste regnskapsmessige problemstillinger og dekker de fleste behov for oppgaver i årsregnskap og regnskapsanalyse på høyskolenivå.
Pris 609,00

Bestill vurderingseksemplar

Når du skal lære deg regnskap, er oppgavetrening en viktig del av læringsprosessen. Du blir best til å løse regnskapsproblemer på egen hånd når du kombinerer undervisning og studier av økonomisk litteratur med regelmessig oppgavetrening.

Årsregnskapet. Oppgavesamling med løsningsforslag tar opp de vanligste regnskapsmessige problemstillingene og dekker de fleste behovene for oppgaver i årsregnskap og regnskapsanalyse på høyskolenivå. Oppgavesamlingen er tilpasset fagboken Årsregnskapet i teori og praksis, men kan godt brukes sammen med de fleste andre lærebøker om årsregnskapet.

Boken er ment til bruk på bachelornivå, men kan også benyttes til repetisjon ved høyere studier. De siste årenes endringer i norsk regnskapslovgivning er innlemmet. Internasjonale regnskapsregler (IFRS/IAS) er ikke behandlet under hvert emne i denne utgaven, men det er laget et eget kapittel som omhandler deler av disse reglene.

Løsningsforslagene er instruktive og inneholder i tillegg til tallsvarene blant annet kommentarer til regnskapslovgivningen. 

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
489,00