Små glade bein Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2015
200 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205464902

Små glade bein

om arbeidet med sanser og motorikk hos 0 til 3-årige barn

Boken er skrevet med de aller minste barna i hovedrollen, de mellom seks måneder og tre år, og med barnehagepersonalet og foreldrene til barnehagebarna som målgruppe.
Pris 609,00

Boken gjennomgår den grunnleggende teorien om barnets motoriske utvikling og inneholder en samling «oppskrifter» med 45 aktiviteter og leker du kan bruke sammen med barna. Alle lekene er illustrert og vil forhåpentlig inspirere til mange gode samtaler med barna – og naturligvis mye lek!
Trangen, lysten og viljen til å bruke kroppen sin, som barna begynner å oppdage og utforske straks de er kommet til verden, er både fascinerende og oppsiktsvekkende. Og i kjølvannet av trangen til å bevege seg dukker bevegelsesgleden opp. For når barnet for alvor begynner å se hvilke muligheter som åpner seg når det behersker kroppen sin, er det på god vei til å bli konge i sitt eget lille rike – i sin egen vesle kropp. Som ledd i denne utviklingen har barnet behov for å bli oppmuntret, smilt til og heiet på – for å oppleve at du deltar i begeistringen over nye framskritt. I denne boka finner du mange tips om hvordan du best kan støtte barnet i dets viktige utvikling – og kunnskap om hvordan kroppen skaper kontakt med verden.
Små, glade bein inneholder blant annet
– grunnleggende teori om barnets motoriske utvikling
– grunnleggende teori om barnets sanseevne
– fortellinger, rim og sanger
– leker med tau og hoppetau
– leker med stor ball
– rolige leker
– «hopp i det»-leker
og mye, mye annet