Begynneropplæring i norskfaget Høyoppløst bilde
Papirbok
Utgivelsesår: 2020
248 sider
2. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205541214

Begynneropplæring i norskfaget

Norskfaget er det største og viktigste faget i skolen generelt, og i første klasse spesielt. Det er viktig at elevene får en god start på den formelle lese-, skrive- og muntlige opplæringen, og læreren er en helt sentral faktor i denne oppstartsfasen.
Pris 389,00

Bestill vurderingseksemplarer

Begynneropplæring i norskfaget er en grunnbok om det å starte opp med norskfaget i første klasse på barneskolen. Helt fra første skoledag skal norskfaget i tråd med LK20 gi elevene tilgang til kulturens tekster, sjangere og språklige mangfold. Faget har et særlig ansvar for opplæringen i å kunne lese og skrive, og for utviklingen av muntlige ferdigheter. Vi kan si at mye av grunnlaget for det å lykkes i skole og samfunnsliv legges i norskfaget. I alt dette er læreren en helt sentral faktor.

Boka retter seg spesielt mot studenter som tar grunnskolelærerutdanning 1--7. Den gir også verdifulle perspektiver til studenter på grunnskolelærerutdanning 5--10 som vil sette seg inn i begynneropplæring i norsk. Lærere som jobber med norskfaget i første klasse, kan få påfyll av metoder, undervisningstips og oppdaterte teoretiske perspektiver.

Korrigert innholdsfortegnelse til "Begynneropplæring i norskfaget"

Inngår i serien: Begynneropplæring