Forsøkshefte - Kjemi for lærere Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2021
104 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205547766

Forsøkshefte - Kjemi for lærere

I dette heftet finner du et utvalg av forsøk til hvert av kapitlene i grunnboka Kjemi for lærere og interessevekkende demonstrasjonsforsøk samt risikovurderinger til forsøkene og beskrivelser av laboratorieutstyr.
Pris 279,00

Bestill vurderingseksemplar

Den 3. utgaven av Kjemi for lærere (2021) er skrevet for studenter i grunnskolelærerutdanningen 5.?10. trinn og for naturfaglærere i skolen. Grunnboken belyser hvordan læreren kan fremme elevers forståelse innen forskjellige kjemiemner, og den knytter den grunnleggende kjemien opp mot dagliglivets kjemi. Kjemi er et praktisk fag, og det er utarbeidet forsøk til Kjemi for lærere. Forsøkene er beskrevet i dette heftet.

I Del I av Forsøkshefte – Kjemi for lærere beskrives laboratorieutstyr som brukes i forsøkene, og det gis informasjon om sikkerhet ved forsøkene.

I Del II beskrives et utvalg av forsøk til hvert av kapitlene 2–12 i Kjemi for lærere. Gjennom arbeid med forsøkene vil du kunne skaffe deg erfaring med utstyr, arbeidsteknikker, stoffer og kjemiske reaksjoner som omtales i grunnboken. Du kan også bruke de fleste forsøkene i din egen undervisning av elever i skolen.

I Del III finner du interessevekkende demonstrasjonsforsøk som kan brukes for å vise at kjemi er et interessant og spennende fag.

Inngår i serien: Naturfag i skolen
Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
229,00