Pedagogisk veiledning Høyoppløst bilde
Redaktører:
Knut-Rune Olsen, Lars Gunnar Lingås
Utgivelsesår: 2013
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205447097

Pedagogisk veiledning

Hva gjør en lærer god? Hva er den beste måten å lære på? Dette er grunnleggende spørsmål i et samfunn der kunnskap og danning får økt betydning.
Pris 569,00

Denne boka bygger på empiri og erfaring og viser at pedagogisk veiledning er en av våre viktigste læringsformer. Artiklene dekker tre hovedområder:

  • Del I Pedagogisk veiledning i teori og praksis – noen grunnlagsperspektiver gir nye bidrag til forståelse av veiledningens generelle teoretiske grunnlag, prinsipper og forutsetninger.
  • Del II Veiledning og lærerutdanning retter søkelyset mot hvordan veiledning kan bidra til å utvikle kunnskaper, holdninger og ferdigheter hos kommende profesjonsutøvere.
  • Del III Veiledning og lærerarbeid gir viktige innspill til hvordan veiledning kan bidra til god kvalitet på læring og danning og de veivalg som treffes i skoler og barnehager og på andre læringsarenaer.

Boka gir en bred teoretisk og praktisk forståelse av fagfeltet og henvender seg til alle som arbeider i lærerutdanning, studenter og lærere i skoler og barnehager. Alle som deltar i veiledningsvirksomhet i yrkesfeltet, vil ha nytte av boka.

 

Innholdsfortegnelse:

 
Innholdsfortegnelse(pdf, 291,72 kB) 
Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
459,00