Spesialpedagogen i en inkluderende skole (E-bok) Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2020
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205559189

Spesialpedagogen i en inkluderende skole (E-bok)

Mot nye mål og ny mening

Hva vil det si å være spesialpedagog i en inkluderende skole? Hva er det som gjør at spesialpedagoger trives i arbeidet, og hvilke belastninger kan de oppleve?  Hva trenger de for å kunne bidra til like muligheter og inkludering for elever med særskilte behov?
Pris 239,00

Idealet om en inkluderende skole har en lang og sterk tradisjon både i Norge og i andre land verden over. Likevel vet vi ennå lite om inkludering i praksis. Som følge av en vedvarende avstand mellom idealer og realiteter er det blitt stilt kritiske spørsmål til spesialpedagogenes rolle og praksis: Trengs de egentlig i en inkluderende skole, og i så fall, hvordan kan de bidra i et realiseringsperspektiv?

Med Spesialpedagogen i en inkluderende skole. Mot nye mål og ny mening ønsker forfatteren å bidra med ny forskningsbasert kunnskap om spesialpedagogens arbeid i en inkluderende skole.

Boka er skrevet for alle som har interesse for det spesialpedagogiske feltet innenfor utdanningssektoren: for forskning, høyere utdanning og som et bidrag til å realisere den inkluderende skolen.

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris