Ønsker du å holde deg oppdatert innenfor psykologi?

Psykologi - Bøker og kliniske verktøy

Vi har bøkene, testene og de kliniske verktøyene du trenger for å oppdatere deg innen psykologi. Aktuelle fagbøker om psykisk helse, psykoterapi, psykiske lidelser og relevante psykologiske tema finner du hos oss.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Om oss 

Vi formidler forskningsbasert og aktuell kunnskap om psykologi og psykisk helse til yrkesutøvere, studenter og deg som er ute etter personlig og faglig utvikling. Hos oss finner du bøker, tester, kliniske verktøy og kurs. Her kan du holde deg oppdatert på våre nyeste utgivelser og aktiviteter. Om du har en idé du vil dele med oss, ta gjerne kontakt, eller meld deg på vårt nyhetsbrev.

22.juli - ti år etter

Aktuelt fra psykologiredaksjonen

Hvordan forteller de som overlevde og deres pårørende om stressreaksjoner og livet etterpå? Hva trenger berørte på kort og lang sikt når katastrofen inntreffer?

Ledende forskningsmiljøer ved Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress, Senter for krisepsykologi og Oslo universitetssykehus gjennomførte omfattende studier etter terrorangrepet 22. juli 2011. Mye av kunnskapen sammenfattes i denne boken. Ønsket er å bidra til forståelse og kunnskap om hvordan mennesker overlever og lever videre med traumeerfaringer, og hvordan familie, venner og fagpersoner kan hjelpe. I dag, 10 år etter, er håpet at vi lærer av disse erfaringene. 

Les mer og bestill boken her

Utoya Gettyimages 828582820

Fagnyheter om psykologi

Kurs og arrangementer

Populære bøker

Lytt til vår podcast om psykisk helse

Har du en prosjektidé?

Vi er alltid interessert i ideer til nye prosjekter, enten det er en bok eller en annen form for fagformidling. Vår målgruppe er hovedsakelig psykologer og andre ansatte innen psykisk helse, men vi gir også ut faglitteratur for studenter og enkelte titler rettet mot en bredere målgruppe.
Se gjerne våre tidligere utgivelser for å få et inntrykk av vår profil.

Før du kontakter oss bør du ha tenkt gjennom hva du ønsker å formidle, hvilken målgruppe du henvender deg mot (ansatte i psykisk helsevern, psykologstudenter, etc.), og hvorfor nettopp du er en egnet avsender. Skriv noen ord om prosjektet ditt og en tekstprøve og send det til psykiskhelse@gyldendal.no

Qudos

Spørsmål? Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

Beate Molander

Markedsansvarlig
Psykisk helse, Qudos og SHB

Nye utgivelser innen psykologi