Tiden er ilden vi brenner i Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2018
128 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205516502

Tiden er ilden vi brenner i

En intens historie om kjærlighet, omsorg og trusler fra fortiden.
Pris 369,00
Utsolgt

Camilla og datteren Emma ferierer på Algarvekysten i Portugal og prøver å gli inn blant turistene. Datteren plages av traumer etter en ulykke og moren sliter med søvnproblemer. Faren og eksmannen Martin blir stadig mer pågående og truer med å komme og hente dem. Selv om de bare vil være i fred, føler Camilla seg mistenkeliggjort, av Martin, av hotellpersonalet og av andre turister. Når en mann plutselig følger etter dem en kveld, forlater de hotellet og reiser videre mens en varslet hetebølge er på vei.

Tiden er ilden vi brenner i er en psykologisk thriller og en følsom fluktroman; en poetisk versjon av Thelma og Louise. Det er en intens historie om kjærlighet, omsorg og trusler fra fortiden.

«Glitrende thriller. [...] En sjelden gang blir jeg så grepet av ei bok at jeg bare må lese den ut med en gang. Det var tilfellet med Thomas Marco Blatts siste roman, Tiden er ilden vi brenner i. [...] Hele veien overrasker han på sin elegante måte. [...] Blatt er ikke lenger bare et talent. Han er allerede en forfatter å regne med.»
Rune Fjellvang, Romerikes Blad