Ellen-Beate Wollen

Ellen-Beate Wollen har 15 års fartstid som journalist og redaksjonell leder i magasiner som KK, Henne, Allers, Kamille og Puls.

Ellen-Beate Wollen (f. 1965) er utdannet siviløkonom og markedsfører. Nå jobber hun som frilansjournalist med spesialfelt mat/helse og livsstil. Hun har også vært redaktør for Dr. Fedon Lindbergs bok: ?Mat for bedre helse? (Gyldendal).

Ellen-Beate pendler mellom Oslo og mandelgården i Spania, hvor hun bor sammen med familien. Der dyrker de mandler, holder frittgående høner, og har en stor økologisk kjøkkenhage. Forfatteren har lang erfaring med å dyrke grønnsaker på en naturlig måte, i alt fra potter og verandakasser fra et vindu i en leilighet på Grunerløkka, til litt større hageflekker ?bak en hekk? i Drammen.

Hennes store interesse innen helse er det hun kaller ?ren nytelse?. Hun tror på at mat uten hemmeligheter, som har blitt dyrket på en naturlig måte, er det beste for miljøet, plantene og helsa vår. Og at mat som har tatt korteste veien fra jord til bord, som er minst mulig bearbeidet, uten tilsetningsstoffer og konserveringsmidler, er den beste kilden til ren nytelse. Med ren nytelse - og egen ytelse, kommer god helse.

Fallback image

Utgivelser