Emelie Schepp

Av leserne kåret til årets beste krimforfatter tre år på rad; 2016, 2017 og 2018.

I 2013 selvpubliserte Emelie Schepp sin første spenningsroman og solgte 40 000 eksemplarer. Hvilket i Sverige ga henne tittelen mest fremgangsrike selvpubliserende forfatter. Etter det har serien om den gåtefulle og uforglemmelige Jana Berzelius solgt i mer enn 1,5 millioner eksemplarer verden over. Bøkene utgis i et 20-talls land, og filmrettighetene er solgt til et produksjonsselskap i Hollywood.

Bøkene fortsetter å ligge på bestselgerlistene, og Emelie Schepp er i dag en av Sveriges velkjente krimforfattere. Hun er vinner av "CrimeTime Specsaver's  Readers’ Choice Award" tre år på rad, 2016, 2017 og 2018.

Emelie Schepp (f. 1979) er oppvokst i Motala, men bor nå utenfor Norrköping med mann og to barn. Hun har arbeidet mange år som prosjektleder i reklamebransjen, men skriver nå på fulltid. Emelie er aktiv på sosiale medier og er en populær blogger. Hun debuterte med Merket for livet. Deretter kom Hvite spor, Skjult agenda, Pappas gutt og Broder Jakob. Alle med statsadvokat Jana Berzelius som hovedkarakter.

Emelie Schepp Høyoppløst bilde

Foto: Foto: Thron Ullberg

Utgivelser