Frida Skybäck

Sveriges svar på Lucinda Riley.

Frida Skybäck er en bestselgende forfatter fra Sverige, med et ekstra stort hjerte for en god historie. Hun har to uttalte mål for skrivingen: å fortelle fengslende historier og å gi litteraturen flere komplekse og interessante kvinneskikkelser. Frida etterstreber alltid å skildre karakterene med varme og dybde, og romanene hennes omhandler tema som kjærlighet, dramatikk, kompliserte kjærlighetsaffærer, bevegende livshistorier og mørke familiehemmeligheter. Med andre ord: Her er det litt av hvert for alle og enhver.

 

Etter å ha utgitt en lang rekke med historiske romaner, utga Frida Skybäck Bokhandelen ved Bredden av Themsen, en roman som traff leserne rett i hjertet, som toppet de svenske bestselgerlistene og ble solgt i mer enn 100 000 eksemplarer på ett år. Lesesirkelen ved verdens ende og Dagbokens hemmelighet (utkommer på norsk i 2023) nådde også topplasseringer i Sverige og har bidratt til hennes suksess.

 

Ved siden av skrivingen underviser Frida Skybäck i historie og språk, men takket være boksuksessen har hun nå mulighet til å skrive på fulltid.

 

Bokhandelen ved bredden av Themsen er Frida Skybäcks første utgivelse på norsk.

Fallback image

Utgivelser