Hanne-Lene Norup Dahlgren

Hanne-Lene Dahlgren debuterer som kokebokforfatter med "En skikkelig digg kokebok". Hun er småbarnsmor og har fokus på enkel, næringsrik og digg kjøttfri mat, med masse matglede og farger. Hennes mantra er at alle som elsker mat, også elsker kjøttfri mat.

Hvorfor kjøttfritt?

- Uansett om du velger kjøttfrie måltider på grunn av helse, miljø eller etikk så finnes det gode argumenter i alle kategorier. Jeg antar at siden du har kjøpt denne boken, så har du bestemt deg for å innføre flere kjøttfrie måltider enn det du spiser i dag. Kudos til deg! Det er alltid litt vrient å endre på vaner, men med denne boken skal jeg vise deg at det finnes enormt mye god mat der ute, og da er det kanskje lettere å holde på planen din om å spise kjøttfritt litt oftere.

- For meg er det viktig med både helse, miljø og etikk, men det hjelper at jeg har innsett at jeg kan lage like god mat, og ha minst like mye matglede uten kjøtt. Jeg ble ikke vegetarianer over natten, og det var heller ikke mitt mål, men plutselig innså jeg at jeg ikke hadde spist kjøtt på flere uker, som så ble til måneder, og nå år. Nå angrer jeg bare på at jeg ikke lærte meg dette tidligere, slik at jeg fikk oppleve hvor mye positivt dette kostholdet kan gi.

Utgivelser