Jeff Kinney

Verdens kanskje MEST populære barnebokforfatter. En pingles dagbok har nå passert 275 millioner solgte bøker på verdensbasis, og millioner av barn verden rundt har blitt lesere nettopp på grunn av disse bøkene

Før han kom den geniale ideen om å skrive (og illustrere) bøkene om pingla, jobbet Jeff Kinner som online spillutvikler og designer. Den første boka i serien Diary of a Wimpy Kid utkom i USA i 2007, og ble en umiddelbar braksuksess. In 2009 utkom den første boka i serien En pingles dagbok på norsk.

En pingles dagbok er bøker til å le HØYT av! De har fantastisk treffsikre og morsomme tegninger, og episodiske, korte kapitler. Dette er bøker alle barn elsker. For sin innsats for å gjøre lesevegrere til bokelskere, kåret Time Magazine Jeff Kinney til én av de hundre mest innflytelsesrike personer i verden i 2009.

Jeff Kinney vokste opp i Washington, D.C. Nå bor han i Massachusetts med kone og to sønner, der han eier bokhandelen An Unlikely Story.

Grensesprengende serie … humoren er tatt på kornet. En virkelig vinneroppskrift. Vi vil ha mer! -- Publisher’s Weekly (Starred Review)

En pingles dagbok-serien fortjener verdensherredømme! -- Time Magazine

En av de mest suksessfulle barnebokserier som noen gang er utgitt. -- Washington Post

Har tatt ordet 'vegrer' ut av 'lesevegrer' -- USA Today

Utgivelser